Τηλεδικαστήριο-Υπόθεση Αρναούτογλου

Ά συνεδρίαση του Μονομελούς πρωτοδικείου τηλεοπτικής πραγματικότητας.
Θέμα συνεδρίασης:Αντιγραφή εκπομπής Κανάκη
Ενάγων:Αντώνης Κανάκης+Ράδιο Αρβύλα
Κατηγορούμενος:Γρηγόρης Αρναούτογλου
Σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου 2020 και εν μέσω καραντίνας συνεδριάζει σε live μετάδοση μέσω Instagram το μονομελές πρωτοδικείο τηλεοπτικών διαφορών και ξεμαλλιασμάτων  για το ζήτημα της Αντιγραφής της εκπομπής του κ.Κανάκη από τον κ.Αρναούτογλου.
Οι δύο πλευρές δεν εκπροσωπούνται από δικηγόρους αφού έχουν υπερασπιστεί η κάθε μία τη θέση της από τις εκπομπές βινύλιο και live tonight.
Στοιχεία πρώτης εκπομπής:
Τίτλος:Βινύλιο
Έτος πρώτης προβολής:2018
Προβάλλεται από: YouTube
Παρουσιάζει:ο Αντώνης Κανάκης και η παλιοπαρέα
Κόνσεπτ:ραδιοφωνική ατμόσφαιρα με ραδιοφωνικά αντί για τηλεοπτικά μικρόφωνα,ροκ μουσική,χαμηλό φως , νοσταλγία,εσωτερικές αναζητήσεις,αστεία βίντεο,χιούμορ

Στοιχεία δεύτερης εκπομπής 
Τίτλος: Live tonight
Ημερομηνία πρώτης προβολής:1-4-2020(σαν ψέμα)
Προβάλλεται από:ΑΝΤ1
Παρουσιάζει: Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νικόλας Ράπτης 
Κόνσεπτ:να κρατήσει συντροφιά εν μέσω καραντίνας,χιούμορ,συνδέσεις μόνο μέσω skype,άπειρα βίντεο viral,τραπέζι,λάπτοπ,casual ντύσιμο,γρήγορο και απλό και σίγουρα καλύτερο από μία επανάληψη στο πρόγραμμα του καναλιού.
Ο ενάγων προσέφυγε στο δικαστήριο καθώς σύμφωνα με το επακόλουθο βίντεο η εκπομπή του έχει υποστεί αντιγραφή από την εκπομπή του κατηγορούμενου.




Όπως φαίνεται και στο ανωτέρω βίντεο οι ομοιότητες δεν περιορίζονται μόνο στα σκηνικά στα ενδυματολογικά αλλά και στις ατάκες των παρουσιαστών.
Η έδρα μας κλήθηκε να αποφασίσει αν η μία εκπομπή είναι το κακέκτυπο της άλλης αλλά πριν την ανακοίνωση της απόφασης ας δούμε τι απάντησε ο κατηγορούμενος μετά τις επίμαχες δηλώσεις του αντίδικού του
Όπως βλέπουμε ο κ.Αρναούτουγλου απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως για το ζήτημα και δεν διέψευσε το γεγονός της αντιγραφής ενώ χαρακτήρισε την ενασχόληση κάποιων με το ζήτημα με ακατάλληλη φρασεολογία.
Λαμβάνοντας υπόψιν το αποδεικτικό βίντεο του ενάγοντος , την δήλωση του κατηγορουμένου και την απόφαση των ενόρκων από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού,Καλύτερα δε γίνεται που αποφάσισαν πως οι εκπομπές δε μοιάζουν μετά από τις δημοκρατικές αποφάσεις της παρουσιάστριας αλλά και το γεγονός ότι η εκπομπή Αρναούτογλου στήθηκε σε λίγες μέρες με μηδαμινό προϋπολογισμό αποφασίζουμε την ενοχή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αδίκημα της Αντιγραφής Υπερβολικά πρωτότυπης εκπομπής πρώην φίλου του με Εσχάτη προδοσία απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που τον έχει συνηθίσει να αντιγράφει φανερά (βλέπε Jimmy Fallon)   με στόχο μας την προστασία της παρθενογένεσης των τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Αναγνωρίζοντας την Ελευθερία των ΜΜΕ, των οποίων θεματοφύλακας είναι η Σία Κοσιώνη, δε θα επιβάλλουμε στον ΑΝΤ1 να κόψει την εν λόγω εκπομπή αλλά θα υποβάλλουμε τον παρουσιαστή σε βασανιστήρια τηλεοπτικού τύπου όπως την συμμετοχή στο σήριαλ της Κατερίνας Καινούργιου με τίτλο «Διλήμματα» και την λήψη συνέντευξης από την Άννα Δρούζα σχετικά με την Τατιάνα Στεφανίδου.
Τέλος ο Αντώνης Κανάκης θα αποζημιωθεί για την ηθική βλάβη που το προκλήθηκε με επιπλέον ευτράπελα από το πεδίο του κορονοϊού για να έχει να γεμίζει τον χρόνο της εκπομπής του.
                 ΛΗΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Σχόλια